Kennel Helomia er en lille kennel som opdrætter Ruhårede gravhunde og Labrador Retrievere. Vi bor ved Skælskør og vores familie består af Anker, Ulla, Nicola, Nadia og så selvfølgelig vores dejlige hunde.

Labradoren har vi haft i mange år, den er en del af Ankers dagligdag hvor han arbejder som skytte på Borreby gods. Gravhunden indtog vores hus januar 1994, hvor Anker havde en lille tævehvalp med hjem fra Polen. 

klik for at se stort billede Amza Z nadlesnictwa var vores første gravhund og hun fik 3 kuld hvalpe, 11 hvalpe i 1.kuld, 10 hvalpe i 2. kuld og så lige 11 hvalpe i 3. kuld. Hun var en rigtig god familie/jagthund og har givet mange gode hvalpe. 

Vi har beholdt 2 hanhunde efter hende, Arro og Helomia's Diesel.  I 1999 købte vi en ny tæve hos Kennel Trælborg i Sønderjylland og Trælborg's Melissa blev vores nye jagt og familiehund. I 2004 er Farnæshøj's De Lucca så flyttet ind hos os og vi håber på mange fornøjelige timer sammen med hende. Hun er et barnebarn af vores første gravhund Amza Z Nadlesnictwa. Vores gravhunde bliver brugt på praktisk jagt til stor glæde for både hunde og jægere.  Vi har opnået mange gode resultater med vores gravhundeopdræt i årenes løb, bla. 4 DKCHG, 3 INTCH, 2 VDHCH, 1 BEJSG, 2 PLCH, 2 KBHV, 2 KLBCH 2 SCHG, 1 NCHG, 1 NORDCH, 2 DKBCHG 2 POLENSVINDERE 2002, 3 PRØVENS BEDSTE YNGSTE GRAV, 1 PRØVENS BEDSTE GRAV, 1 AVLSPLAQUETTE og ÅRETS GRAVHUND 2002.
Stor tak til vores hvalpekøbere, uden deres hjælp var vi aldrig nået så langt.

 

Hvad angår vores labrador bliver de hovedsaligt brugt til jagt og derfor bliver de fleste hvalpe solgt til jagt/familie hund. De bli'r ikke taget med rundt på div. udstillinger og prøver. Det kan ikke forventes at vi har hvalpe hvert år, men kontakt os gerne for planlagte kuld. klik for at se stort billede

For gravhundenes vedkommende er de rygundersøgt og øjenlyst inden parring, og labradorerne er hd fotograferet, lyst på albuer og øjenlyst.

Det var kort fortalt lidt om Kennel Helomia,  ønskes yderligere information om os og vores hunde er De altid velkommen til at aflægge os besøg.

 

Kennel Helomia
Anker og Ulla Pedersen
Søhusevej 16 Søhuse
4230 Skælskør
Tlf.  58196337 / 51744489 / 22331091